characterLeftimg

Heeft u een ... nodig?
Wij helpen u hierbij!

characterrightImg

Vind uw nieuwe talent!

Wij helpen u het perfecte personeel te vinden voor uw project

km

Vliegensvlug talent!

U zoekt nu handjes voor uw project. U zoekt tijdelijke expertise of aanvulling op uw workforce. U wilt direct inzetbare mensen met een professionele houding. Mensen die hun eigen taak zien en die van aanpakken weten. Wij hebben die mensen, u kunt via Flexheld direct zoeken in onze database en u krijgt de profielen direct zonder contactgegevens in beeld. U kunt direct "bestellen" en wij zorgen dat de door u gewenste expertise op de door u geselecteerde beschikbaarheidsdatum zich op de aangegeven tijd beschikbaar is. Snel, eenvoudig en slim. Een echte flexheld.

Hoe vind je nieuw talent

Het perfecte personeel, vliegensvlud talent. Het vinden van nieuw tijdelijk personeel gaat vaak met een hoop gedoe gepaard. Het invullend van formulieren en contracten, alle wet en regelgeving rondom tijdelijk personeel. Het maakt het soms erg moeilijk om te voldoen aan alle eisen. Maar niet als de tijdelijke mensen niet meteen in loondienst of payroll verand terecht komen. Flexheld heeft een pool van kandidaten in loondienst. Dat maakt het opeens erg veel makkelijker. U put uit een bestaande pool. Op basis van de vraag analyseren wij welke mensen wij in dienst nemen. U kunt deze expertise op tijdelijke basis inhuren. Wilt u na verloop van tijd de contracten overnemen dan voldoen u alleen de opleidingskosten en kan het contract gewoon over. Simpel, snel, vliegensvlug talent.

NIEUW TALENT NODIG?

Heeft u tijdelijk extra krachten nodig binnen uw bedrijf? breid uw team flexibel uit door onze helden aan uw eigen team toe te voegen. Werkt u met Flexheld, dan is er geen sprake van werk uitbesteden, maar van het binnenhalen van nieuw talent. Wij begrijpen dat u specifieke wensen heeft als het gaat om het inzetten van nieuwe krachten. Daarom zijn eigenlijk alle opties mogelijk en we denken graag met u mee.

DIRECT EEN HELD NODIG?

Soms loop je er onvoorzien tegenaan, en heb je gewoon direct de juiste expertise nodig. Je zoekt vliegensvlug talent. Dan zoek je een Flexheld. Onze Flexhelden kunt u gewoon online zoeken en vinden. Selecteerde gewenste datum en tijd uit de beschikbaarheid. Via onze handige app kan de kandidaat direct reageren. U hebt direct inzicht in het beschikbare talent en u kunt bij wijze van spreken direct aan de slag.

TALENT MAKKELIJKER VINDBAAR

Via onze APP kunt u eenvoudig talent vinden, en het talent kan direct de beschikbaarheid opgeven en aanvaarden. Snel en eenvoudig naar de juiste expertise. Via een handige beslisstructuur hebt u direct het talent binnen uw budget.

FLEXHELD NODIG!

Met een flexheld haalt u het beste in huis. Gedreven en ervaren krachten met passie voor het vak. Wij bieden onze helden op flexibele basis aan, maar heeft u specifieke wensen of eisen laat het ons gerust weten. Onze databases met kandidaten zijn zo gemaakt dat wij ook specifieke zoekvragen snel kunnen verwerken.

DE FLEXHELD APP

Met de flexheld app weet u direct waar u aan toe bent. Selecteer een held en bestel. Je vergeet soms gewoon dat het om mensen gaat. De juiste expertise, werkervaring en tarieven vindt je gewoon in de app. Snel, eenvoudig en slim een echte Flexheld.

EEN PURE FLEXHELD

Gedreven en ervaren flexhelden met passie voor het vak. Wij bieden onze helden op flexibele basis aan, maar heeft u specifieke wensen of eisen laat het ons gerust weten. Onze databases met kandidaten zijn zo gemaakt dat wij ook specifieke zoekvragen snel kunnen verwerken.